onsdag den 23. september 2009

Plastik fantastik

Dette er intet mindre end de sidste TRE dages bedrift, det har været en sej kamel at klemme ud, men det er, fordi jeg i første omgang troede, det skulle være en "vendesag" (en der kan bruges på begge sider, en slags to for éns pris). Det blev det ikke, men det er der så andre der bli´r. Og det blev det ikke, fordi der ikke var nok af det fede boblestof fra Amerikas land. Det er en superlækker tætvævet let bomuld i øvrigt. Det andet er fra Stof og Stil. Ja og så måtte jeg igang med at tænke alternativt, for jeg VILLE ha´ nok stof til både en str. 74/80 og en str. 86/92. Mønsteret blev tegnet om og klippet på ny.
Så blev der jo pludselig mulighed for at lægge små lommer ind med plads til mindst én sut, og jeg har så også valgt at komme fór i, ligeledes i bomuld. Der er skjulte sømme over det hele, men det ved vi jo godt, man ikke kan, så skuldersømmen er syet til sidst og så skjult under et skråbånd.

Bagpå er den forsynet med en camoufleret trykknap. Der er i alt 12 knapper rundt i halsen syet i med gult og det er jeg faktisk selv ret tilfreds med.

Det er simpelthen noget af det, jeg kan gå fuldstændig i koma over, den her følelse af at gå igennem en proces af fornemmelser og idéer, der bare kommer rullende, og så bliver de sgu til noget, der kan bruges. Jeg er ret glad for denne her lille sag. Tænk, hvis der oven i købet er nogen derude, som kunne tænke sig at købe den.


onsdag den 16. september 2009

Det første efterårsGUF

Så blev jeg endelig færdig med de to første emner i Rosenheimer - efterår2009. Det tager sin tid med influenzasyg ægtemand med fødselsdag, tre børn som alle er vandt til at få minimum morgenmaden serveret, de to store anser det for uretfærdigt, hvis det ikke kan blive foran fjernsynet og så videre og så videre alverdens gode undskyldninger og brok. Næhnej skam, jeg er superglad og pavestolt. Jeg er jo på banen med mine kreationer, og det er en SKØØØØN fornemmelse. Jeg kan også godt li det her blog-halløj.
Det er en 100%bomuldskjole med trekvartærmer og god vidde. Disse er størrelse 74/80 og 86/92, den lille størrelse er forsynet med kravlemulighed, fordi den er en hel del kortere foran, så lillepigen ikke kravler IND i kjoleværket. Den store størrelse er også længere bagpå, men kun for effektens skyld.

Rosenheimer er syet med gul og så er der selvfølgelig undtagelser lige der hvor der er en regel og det er her hvor knapperne er syet i, for der her jeg syet med hvid, ha....
Stoffet er hhv. fra IKEA og fra min gamle farmors gemmer. Knapperne kan man købe i Hasle stof og Hobby, hvis man vil....der kan man faktisk få, nej købe rigtig mange ting


Jeg jagtede Rose rundt i haven i en halv time og skød mere end 50 billeder og alligevel kom der ikke andet ud af det end det her, jeg synes jo ikke kjolen gør sig helt så godt som den kan. Men man kan da danne sig en idé om, hvad den går ud på. Og så er Rose jo ret lækker.

Ej nu kan det være nok mor................
mandag den 7. september 2009

Undskyld, men har du ikke lidt ad i panden


Hun er jo bare så lækker så forældrene er ved at falde ned af stolen, ik´.... sådan er det jo. Og nu har hun i et stykke tid været ret besluttet på at ville gøre og bestemme ALT selv, så det gør hun så næsten. Det ville da osgå bare være for kedligt, hvis de skønne børn ikke fik lov at sætte skub i sagerne i hverdagen. Jeg synes bare lige I skulle se hende in action. For nogle måneder siden fik hun den fantastiske ide´at putte ærterne i næsen, når de var på menuen. Jeg opdagede det ved at hun sad og nøs. "NEJ, hun har den oppe i næsen" Hun er ret god til at pudse næse, så jeg holdt bare for det andet næsebor og sagde pust og spoiiinnng så føg den lille grønne ært ud på bordet. Her har jeg fanget hende i agten. Hun opdagede jo hurtigt, at jeg syntes det var sjovt, omend jeg var lidt bekymret i starten for om de nu kom ud alle sammen.
fredag den 4. september 2009

Der er jo lææææænge siden sidst

Men det skal vel ikke forhindre mig i at skrive lidt og lægge mine Rosenheimer-tøj-ting ud til dem som måtte komme forbi og se, hvad jeg har lavet nu. Jeg har i lang tid haft en forkærlighed for skrap gul, så jeg syr alt med gul tråd lige i øjeblikket. Det gir lissom lidt funny plastik-fornemmelse til sagerne, og det er noget af det, jeg gerne vil ha frem i mine ting på min helt egen måde selvfølgelig.
Her er lidt af det jeg har til salg nede i den nye café-butik nede på havnen her i byen. Næsten alt tøjet kan bestilles i størrelserne 74/80 86/92 98/104, skriv gerne spørgsmål eller andet i en kommentar eller en mail på rwkw@get2net.dkBallonshortsene her er i en god kvalitet 100% bomuld. De er supersøde på sådan en lille blenumse og de går til ca. midt på skinnebenet.
Her er så lige en lille nuser kjole i hør med liberty-bomulds-ærmer, elastik i halsen og i ærmerne, gule stikninger forneden.
Så er der den gule, den er udsolgt, men fuldstændig super sej, synes jeg.
Denne er, som den gule, klippet i ét stykke og har en MEGET besværlig firkantet halsbelægning, som jeg sværger, at jeg aldrig begiver mig ud i igen. Den gules hals er også ret bøvlet, men ikke til sammenligning med den her. Don´t do it..... Nåh, og som man kan se med bindebånd i nakken og lille sjov lomme. Ja lommen er sjov fordi den er let rynket og måske kan man ane en lille kanin et sted på den. Stoffet kan ses på et af mine tidligere indlæg, jeg har ikke så mange så det vil ikke tage dig 10 sekunder at finde det.
Denne sildebensvævede hørkjole med bomulds-liberty-ærmer skiller sig nok lidt ud fra de andre, men den her liberty, som jeg ikke erindrer navnet på, er en af mine favoritter og så har jeg også en svaghed for flotte ægkanter, så de er kommet med her i stedet for et oplæg med stikninger. Kjolen er skåret så den ikke falder lige rundt om kroppen men er længere i siderne, sådan er det så bare, når ægkanterne er fede....
Jeg synes ikke, man nødvendigvis skal have en trådlige stil, jeg har tænkt en del på det, og det med at den her kjole skiller sig ud er så bare i den, for mig i hvert fald, rigtig retning. Jeg er tosset med så mange retninger og så meget forskelligt og jeg MÅ bare omsætte det til tøj. På mærket i nakken står der selvfølgelig ROSENHEIMER.