søndag den 29. november 2009

BAZARJeg er kommet til at lave lidt sager til en julebazar, som min veninde skulle være med i, og det blev til nogle meget anderledes ting, end jeg troede først. ALT og jeg mener virkelig alt har stået i panik-syning-strikning og deslige-tegnet. Jeg har ikke været i bad, jeg har ikke set på ungerne, jeg har ikke spist, jeg har ikke set forbrydelsen, aj okay, det var den overdrevne version. Men altså jeg har ligget næsten vandret, for man kan jo kun ligge vandret, hvis man virkelig ligger ned, og det gjorde jeg bestemt ikke. Jeg vil bare sige, at jeg virkelig har taget det her lille hyggeprojekt meget alvorligt. Måske lige en tand for meget, for her er faktisk blevet meget rodet og nusset i mellemtiden, og jeg bliver FAKTISK mere end skuffet, hvis jeg ikke får solgt noget.


Jeg fik leget lidt med mine døde kaniner og blev også klogere undervejs. Det kan godt betale sig at tjekke mørheden af dyret, inden man begynder at sy sager af det..... Jeg siger det bare, hvis nogen der måske læser med, skulle kaste sig over en kasse med andensorterings kaniner fra skindergade.


Jeg fik strikket af noget af den fede silke fra garn.dk. Det var sjovt og det gik hurtigt på pind 10.


Jeg fik leget med min strikkemaskine, som ellers har været pakket væk længe.


Jeg fik afsluttet fire puder, som ellers har ligget og samlet støv i flere år.


Jeg fik leget med broderier mm og tryllet nogle flere puder.


Det sidste jeg måtte have med til jule bazaren blev til fire små punge med lynlås og foer, to af dem i brugt fra Nexø, to i lækkerier fra USA.


Jeg har bare sådan en grim fornemmelse af, at jeg ikke får solgt noget, øv. Ligesom hvis jeg havde en djævel på den ene skulder og en engel på den anden, som hvisker i mine ører, øv, så ti dog stille, begge to!

I næste weekend tager jeg min mand og ungerne med derop og hygger, for det er virkelig en seværdighed. Det foregår på en firlænget gård, hvor to af længerne er indrettet som café, butik og bazar. Der er en æbleskivevogn, en kræmmerhusbagerinde (spises med flødeskum og syltetøj, meget mums), i caféen er der et krus suppe med brød for ti kroner (i dag var det kartoffel-porresuppe med en klat creme fraiche og et purløgsdrys), kage for ti kroner og så kan man få varmen, fordi der er fyret op i brændeovnen. Tusch-croquis´er på væggene tilsalg selvfølgelig.... Gennemført hyggeligt!!! Jeg laver en længere billed-tourné, når vi kommer hjem derfra, så I kan se, hvor fint det er. DERUDOVER inviterer arrangørene til networking-søndage den sidste søndag i de første fire måneder af det kommende år. Der er simpelthen så mange kreamennesker på denne ø (her ser ellers så øde ud om vinteren), og jeg bliver helt kuldret ved tanken om, at jeg endelig kommer til at møde endnu flere, end dem jeg allerede har mødt. Man skal bare møde op på gården i løbet af formiddagen med en ret til bordet og så kan man ellers få sig et måltid brunch og nåd kaf... og en giga mulighed for gode snakke og spændende kontakter. Jeg synes, det er en virkelig knald god idé. Glæder mig!!!

Håber jeres weekend har været lige så god som min. Det glæder mig i øvrigt at se, at jeg har fået flere faste læsere. Velkommen til jer!

mandag den 16. november 2009

Ni vidunderlige vendeveste

Her er så endelig mine veste blevet færdige. Foran mig venter arbejdet med at sy de to næste størrelser.


50 døde kaniner

kom med posten i dag......... Jeg er godt klar over, at jeg nok får Kira Eggers på nakken, men jeg vil have lov til at smæske min kreativitet lige så meget det skulle være i disse fuldstændig fantastiske skind og jeg lover, at det bliver spændende.
Jeg skyndte mig selvfølgelig at flå pakken op, da postdamen havde afleveret den. Det var lidt af en lykke pose, jeg havde bestilt, så det var faktisk lidt udover det sædvanlige-spændende. Og jeg har heller aldrig ejet så mange kaniner før. Intet mindre end et halvt hundrede kaninpelse for under 500kr. Det er selvfølgelig 2.sortering, men det holder, og det styrer og det hele, og der er til mange timers sjov og ballade. De fleste kender nok Skindhuset i skindergade i det indre København, de har en helt i orden hjemmeside, hvor man kan bestille alt det, de har i butikken plus ekstra internet-tilbud. Alt du skal gøre, er at trykke HER, så kan du bare falde i svime helt af dig selv.

Så vil jeg så bare vente på den næste nybestilte pakke fra garn.dk. Jeg måtte bruge mine fødselsdagspenge med det samme, så nu er de byttet for næsten fem kilo garn. De har jo altid nogle fantastiske sager på tilbud/udsalg. Jeg glæder mig til hør, silke, uld og bomuld, og jeg glæder mig til at stikke det i maskinen og producere halsklude i lange baner. I skal nok få dem at se, når de også er klar.

mandag den 9. november 2009

Hvor er min tang?

Jeg har så meget rod i mit værksted, at jeg ikke kan finde noget som helst
PIS!

lørdag den 7. november 2009

Junior-sengetøj


Jeg har længe haft lyst til at sy sengetøj, så nu er det blevet til disse to dynebetræk i juniorstørrelse, 100x140. Billederne af det røde her nedenunder ligger på den forkerte led, og jeg synes altså, at jeg har haft lidt bøvl med det med uroterede billeder her de sidste par gange, øv.
Betrækkene er syet af brugt og ubrugt, de er ensfarvede på bagsiden og monteret med trykknapper. Pris: 239,-/stk.

Det lilla batikfarvede stof har jeg selv engang for ca. 20 år siden batikket sammen med min super-topforms-batik-mormor....


En ugle til jer

Hvis nu der var nogen som kunne bruge sådan en lille ugle til broderi, patchwork eller noget andet, så må I bare tage den med jer.

onsdag den 4. november 2009

Unika vende-veste

Jeg er blevet så inspireret af alle de dygtige damer her i blogland, særligt Ulla, som er så produktiv, så jeg ved ikke hvad. Jeg måtte bare sætte tempoet i vejret, syntes jeg, og nu er der kommet veste ud af det. De første seks er færdige og ligger her i bunken. Når alle ni er klar, sætter jeg billeder ud, så man kan se dem alle. Jeg er helt kulret af begejstring selv....

søndag den 1. november 2009

Efterårsfarver

Det var bare så flot i går med sol og det hele. Jeg tog intet mindre end 165 billeder, her er tre af de go´e. Børnene er mine, de er ikke til salg!!! Jeg synes, de ser ret søde ud sådan som de holder i hånd store Theodor og lille Rose.