onsdag den 16. december 2009

Grydelapperne

Jeg har en lille byttehandel kørende med Hilde Iren fra norge. Jeg får et par øreringe af hendes design, og så får hun et par af mine nysyede grydelapper. Jeg glæder mig til at høre, hvad hun siger til dem.
Jeg synes denne bytteleg er en fantastisk idé, som mange flere skulle tage og prøve, det er jo også en god måde at erhverve sig nye ting på. Og så er det sjovt at få pakker, måske er der også en lille overraskelse med.

tirsdag den 8. december 2009

Roses ekstra fredagsgave

Og det var ikke engang fra nissen. Jeg fik lige trang til at sy til min egen pige, og så havde jeg set hos hjernevrimmel de kæreste grydelapper. Så nu behøver Rose ikke tage sokkerne af for at tage de brændvarme kager ud af brioovnen, for jeg har selvfølgelig fóret grillhandskerne..... Av for den!

Jeg er i øvrigt igang med en tutorial på den der nemme kjole. Så måske i morgen kommer den. Til gengæld venter jeg lige med at bringe billederne fra bazaren.

Håber solen skinner hos jer også...torsdag den 3. december 2009

Julekjole inspiration?

Verdens bedste pædagog inde i Noahs børnehave har givet Rose denne vidunderlige kjole. Den er hjemmesyet af pædagogens tidligere svigermor.... Med en lomme på maven og en lille misser der kigger ud. Tjek lige det næste billede for det skønne kryds på ryggen. Man kan desværre ikke se her, at selve kroppen af kjolen bare er bundet sammen med en sløjfe lige under krydset.
Den er super simpel og kan jo pyntes ud i én uendelighed, og som man lyster. Klippet i ét stykke og kantet med skråbånd. Der er sat tre trykknapper i hver sele så den er til at vokse i.
Hvis der er nogen som vil være interesseret i en mere udførlig beskrivelse af mønsteret, så skriv lige en kommentar, så laver jeg en fotoserie eller noget der kan bruges som en slags tutorial.

Og så se lige de to her. Det er tydeligt at se, at Rose gerne vil gøre ligesom sin storebror, men det er lidt svært at ramme kinderne med håndfladerne. Det kan selvfølgelig også bare være, at hun har et stykke af den pomelo i hånden, som de var i gang med at smage på.

God dag til alle.