fredag den 21. maj 2010

Når enden er god...


...er alting godt :) Ha´ en god dag!

fredag den 14. maj 2010

Stof til byt

Jeg har lige støvsuget øen igen, og disse er, hvad det kunne blive til denne gang. De to sidste er ubrugte og ikke af ældre dato.

L: Udsolgt


M: Godt blødt og brugtN: Blødt og brugt, flere meter.O: Godt blødt og brugt, nok ikke fra `70érne :) og kun i mindre stykkerQ: God tæt kvalitet, ubrugtR: Udsolgt


Det var alt for denne gang og husk at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.
Ha en pragtfuld weekend :)

torsdag den 13. maj 2010

Min nyligt indkøbte loppedug...

Inde i Rønne er der en del genbrugsbutikker, som jeg selvfølgelig ransager flere gange om ugen. Jeg bliver nødt til at sørge for, at ingen andre end jeg på øen får fingrene i det retro (og meget andet), der er værd at eje. Det betyder til gengæld, at jeg ikke har råd til at handle andre steder (eller var det omvendt). Jeg har i rigtig mange år efterhånden, haft næse for andre menneskers affald. Dengang, hvor det begyndte at begynde, var jeg heldigvis udstyret med min mor, så vi var to om at slæbe hjem, når der var storskrald. Siden har jeg fået bil, og jeg har jeg sørget for at blive gift med en mand, som selv har en samlermani, så jeg får frit lejde.....Eller han har ikke brokket sig over den ugentlige kødfrie dag endnu, også selvom jeg altid ender med at lave risengrød :) Han er heller ikke særligt sur over mine bunker på gulvet...hmmm dem får I ikke lov at se i dag.
Jeg er den vildeste tekstilnarkoman og jeg skal bare ha mer og mer. Jeg kan godt blive helt tør i munden i bilen på vej ind til Rønne og det fortager sig ikke før jeg har tjekket samtlige genbrugser.
Den første torsdag i hver måned er der "fyld posen for en tyver" i den bix, der hedder Lossen. Og lige præcis dér havde jeg holdt øje med en sød lille dug i en månedstid. Ja, tænk en gang, at der ikke var nogen, som ville give fuld pris for den. Ikke engang jeg, (men det var altså nærmest ligesom at spille russisk roullette til sidst). Så er det jeg tænker, at det kan være, jeg er den eneste, der leder efter og holder øje med den slags her på øen? Det er jo både godt og skidt, for på den ene side, så er der jo mere til mig, men på den anden side, så har jeg jo ikke mulighed for at støde ind i en lidelsesfælle. Uf, jeg føler mig helt ensom og så igen, så behøver jeg måske ikke være så hys med at få tømt alle butikkerne inden de andre, alle de andre som ikke eksisterer.....hmmm
Hvor om alle de andre er, så fik jeg den lille søde dug med hjem i min pose i torsdags. Og efter en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren, stak den næsen op af min vasketøjspose, som altid lige skal ha sig et pitstop her på den mellemste etage inden den kan fortsætte op i soveværelset. (Og det er så dér den ender sine dage med at blive tømt ud i sofaen.....) Og så fik jeg jo øje på den lille søde dug og tænkte at måske det var på tide at afprøve det med at lave et stykke tøj ud af sådan en lille dug dersens. Jeg har ikke læst de bøger man kan få om emnet (øv), så dem kan jeg desværre ikke referere til, men jeg er ret handlingsagtigt anlagt, (særligt, når det handler om nutella og sytøj), så jeg foldede dugen over på midten, lagde den på bordet og kiggede på den og blev enig med mig selv om at folde den en gang til og så derefter klippe. Alt i alt endte det med denne lille tunika. Jeg er ret tilfreds med resultatet :) , synes den sidder rigtig godt på Rose, som altså ikke blev fotograferet i denne omgang.
Jeg overvejer at lave en tutorial, og hvis der er nogle interesserede på linjen, så giv et pip ;)