torsdag den 3. december 2009

Julekjole inspiration?

Verdens bedste pædagog inde i Noahs børnehave har givet Rose denne vidunderlige kjole. Den er hjemmesyet af pædagogens tidligere svigermor.... Med en lomme på maven og en lille misser der kigger ud. Tjek lige det næste billede for det skønne kryds på ryggen. Man kan desværre ikke se her, at selve kroppen af kjolen bare er bundet sammen med en sløjfe lige under krydset.
Den er super simpel og kan jo pyntes ud i én uendelighed, og som man lyster. Klippet i ét stykke og kantet med skråbånd. Der er sat tre trykknapper i hver sele så den er til at vokse i.
Hvis der er nogen som vil være interesseret i en mere udførlig beskrivelse af mønsteret, så skriv lige en kommentar, så laver jeg en fotoserie eller noget der kan bruges som en slags tutorial.

Og så se lige de to her. Det er tydeligt at se, at Rose gerne vil gøre ligesom sin storebror, men det er lidt svært at ramme kinderne med håndfladerne. Det kan selvfølgelig også bare være, at hun har et stykke af den pomelo i hånden, som de var i gang med at smage på.

God dag til alle.

7 kommentarer:

 1. Noen herlige unger:-))
  Jeg synes kjolen ser gøy ut og hadde likt at du lagde en tutorial. som du sier så kan den varieres i det uendelige. c,")

  SvarSlet
 2. Sikke en sød "kjole". jeg tror, jeg havde noget lignende, da jeg var en lille en. :) Du, hvad bliver det til med de der kaninskind??? Jeg er så spændt. Vurderer at lave en taske af nogen af mine, men de er så bløde! Har lavet selskabstasker før, men de blev ikke helt vellykkede. Nå, jeg må tilbage til mine kravlenisser! ;)

  SvarSlet
 3. Tak Rikke :) Glæder mig at Rose kan bruge den. Hun ser skøn ud i den :)

  SvarSlet
 4. Snakkemunn: Jeg arbejder på en tutorial, jeg glæder mig også til at lave sjove ting med mønsteret.

  Rosas roulade: Ja, den er vist ret 70´et, i hvert fald genbrug fra gode tider eller sådan noget.
  De "ting" der indtil videre er kommet ud af mine skind er på julebazar. Men de kommer hjem i næste weekend. Så tager jeg nogle billeder.
  Jeg synes dine kravlenisser er rigtig fine!!!

  SvarSlet
 5. Det er en fin kjole og det lyder som noget jeg kan finde ud af :) derfor er jeg meget interesseret i at se mere :)
  Mange hilsner heidi

  SvarSlet
 6. Hvor er den sød kjolen. Er også meget interesseret i at se mere.
  Mange hilsner Annelise

  SvarSlet
 7. Jeg må vist hellere se at komme igang med den tutorial. Tak for sparket piger :)

  SvarSlet