søndag den 29. november 2009

BAZARJeg er kommet til at lave lidt sager til en julebazar, som min veninde skulle være med i, og det blev til nogle meget anderledes ting, end jeg troede først. ALT og jeg mener virkelig alt har stået i panik-syning-strikning og deslige-tegnet. Jeg har ikke været i bad, jeg har ikke set på ungerne, jeg har ikke spist, jeg har ikke set forbrydelsen, aj okay, det var den overdrevne version. Men altså jeg har ligget næsten vandret, for man kan jo kun ligge vandret, hvis man virkelig ligger ned, og det gjorde jeg bestemt ikke. Jeg vil bare sige, at jeg virkelig har taget det her lille hyggeprojekt meget alvorligt. Måske lige en tand for meget, for her er faktisk blevet meget rodet og nusset i mellemtiden, og jeg bliver FAKTISK mere end skuffet, hvis jeg ikke får solgt noget.


Jeg fik leget lidt med mine døde kaniner og blev også klogere undervejs. Det kan godt betale sig at tjekke mørheden af dyret, inden man begynder at sy sager af det..... Jeg siger det bare, hvis nogen der måske læser med, skulle kaste sig over en kasse med andensorterings kaniner fra skindergade.


Jeg fik strikket af noget af den fede silke fra garn.dk. Det var sjovt og det gik hurtigt på pind 10.


Jeg fik leget med min strikkemaskine, som ellers har været pakket væk længe.


Jeg fik afsluttet fire puder, som ellers har ligget og samlet støv i flere år.


Jeg fik leget med broderier mm og tryllet nogle flere puder.


Det sidste jeg måtte have med til jule bazaren blev til fire små punge med lynlås og foer, to af dem i brugt fra Nexø, to i lækkerier fra USA.


Jeg har bare sådan en grim fornemmelse af, at jeg ikke får solgt noget, øv. Ligesom hvis jeg havde en djævel på den ene skulder og en engel på den anden, som hvisker i mine ører, øv, så ti dog stille, begge to!

I næste weekend tager jeg min mand og ungerne med derop og hygger, for det er virkelig en seværdighed. Det foregår på en firlænget gård, hvor to af længerne er indrettet som café, butik og bazar. Der er en æbleskivevogn, en kræmmerhusbagerinde (spises med flødeskum og syltetøj, meget mums), i caféen er der et krus suppe med brød for ti kroner (i dag var det kartoffel-porresuppe med en klat creme fraiche og et purløgsdrys), kage for ti kroner og så kan man få varmen, fordi der er fyret op i brændeovnen. Tusch-croquis´er på væggene tilsalg selvfølgelig.... Gennemført hyggeligt!!! Jeg laver en længere billed-tourné, når vi kommer hjem derfra, så I kan se, hvor fint det er. DERUDOVER inviterer arrangørene til networking-søndage den sidste søndag i de første fire måneder af det kommende år. Der er simpelthen så mange kreamennesker på denne ø (her ser ellers så øde ud om vinteren), og jeg bliver helt kuldret ved tanken om, at jeg endelig kommer til at møde endnu flere, end dem jeg allerede har mødt. Man skal bare møde op på gården i løbet af formiddagen med en ret til bordet og så kan man ellers få sig et måltid brunch og nåd kaf... og en giga mulighed for gode snakke og spændende kontakter. Jeg synes, det er en virkelig knald god idé. Glæder mig!!!

Håber jeres weekend har været lige så god som min. Det glæder mig i øvrigt at se, at jeg har fået flere faste læsere. Velkommen til jer!

4 kommentarer:

 1. Det blir gjerne slik når man har en lidenskap, men ting gjør seg ikke selv og skal noe bli gjort gåt det utovver andre ting. Håper du får salg. Helt sikkert mye spennende. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor har du skabt mange spændende ting !
  Jeg krydser alt hvad krydses kan, for at du får et godt salg- det har du og dine smukke ting fortjent!
  Og sikke et spændende sted- det gad jeg godt at besøge .

  SvarSlet
 3. Tak skal I have søde piger, og der kommer som sagt flere billeder i næste weekend, så kan man bedre se, hvad stedet er for et.
  Hvis man kommer forbi Bornholm, så er det bare ligeud og til højre..... he he.

  SvarSlet
 4. Ajj, ja sikke mange fine ting du har fået lavet. Jeg er da vild med puderne med rådyret. Det ville være skønt at se et billede af dem lidt tættere på:-) Held og lykke med salget. Det kunne være fantastisk, men totalt umuligt med en tur til Bornholm lige pt:-)

  SvarSlet