lørdag den 3. april 2010

Gavevandring gætteleg lørdagsroderihygge

Prøv lige at se nogle lækre lilla nuancer. Da jeg pakkede op, var jeg fuldstændig blank, det vil sige, jeg var jo godt klar over, at jeg havde sagt jatak til gavevandringslegen, men deri gemmer sig jo overraskelsesmomentet også. Altså i min pakke lå denne gave, som endda rummede flere overraskelser......og hvad ER dette.....
Trommevirvel...........drdrdrdrdrdrdr...(jeg tror nok man staver til det sådan)

Og her kan man se at gaven kommer fra Gøjsen

Hov hov, Rose vent på mig, det er miiiin gave, du. Neiiij der er tusser i, det er jo et penalhus. Hvor er det fint. Det er simpelthen så fint. Jeg kan rigtig godt li lilla og grøn sammen. Tak, Sarah(gøjsen) jeg er meget glad for det. Jeg tror Rose får lov at bruge tusserne, så vil jeg putte mine hæklenåle i i stedet, for jeg har så lidt styr på dem og jeg trænger gevaldigt til at ha styr på ting og sager, en af dem helt sikkert mine hæklenåle. Tak igen, Sarah, og undskyld forsinkelsen. Så nu er jeg jo med i denne gaveleg, og hvis du vil være med, så skriv en kommentar om det herunder. I løbet af de næste dage kommer der en lille smagsprøve på de gaver jeg har til jer.

Og så vil jeg lige vise det HÅRSPÆNDE, som Sarah også har lavet og sendt til mig. Jeg viser det igen, fordi der er flere som har været i tvivl om hvad det var på billedet af mit forrige indlæg. Jeg havde jo været så kvik og undlade og skrive, hvad det var. Men nu skulle det vist være på plads.
Her er så mine påskeliljer i to forskellige variationer, før og efter, kan man kalde dem. Selvom de er billige oh fra Netto, så er de altså smukke, synes jeg.
***
Her kommer så en lidt gammel nyhed, som man kan se på sneen i hvert fald, men jeg tænkte, at I ville nyde synet lige så meget, som jeg gjorde. Kan I gætte, hvem det her er? Ja det er rigtig nok, min kæreste mand i forklædning. Hasle glemmer sent den næsten nøgne dame, som blev mere og mere beruset i løbet af den dertil indrettede udklædningsfest i "klubhuset", he he. Han lagde ud med at spørge bartenderen, om han havde set et pessar ligge et sted, for det blev lidt vildt i går.....ja de stakler vidste ikke hvad de skulle svare.
Jeg synes, det er rigtig hyggeligt og sjovt at høre ham fortælle om sine oplevelser, når han har været til fest uden mig.

***

Så er vi nået til lørdagsrodet. Det er lige her....
Vi har både sunget dejlig er den himmelblå og på loftet sidder nissen....

Men så var det også tid til at gå i haven med en portion dej.....
Dejligt...
med bål og det hele.
Vores have er ret rodet og ser på det nærmeste noget mishandlet ud efter al den sne. Men den er heller ikke en prydhave, mere en brugshave. Vi bruger den rigtig meget, drengene leger med ild eller bygger med træ og søm og skruer. Rose leger med vand eller gynger. Jeg sidder i den pragtfulde bænk (den skulle der jo have været et billede af, for den er så kanon, det har I tilgode) Kenneths venner har lavet og drikker kaffe eller nulrer med min havesaks rundt omkring i mine bede...
Her er Theo i gang med sit maskingevær med indbygget radio.....smart. Gad vide om der ikke kunne være et market til det et eller andet sted i verden??? Og ovre i hjørnet titter der et par løgplanter op. Jeg er meget spændt på om der kommer blomster på.
Og her er noget af mit pile-eksperiment. For leden dag var jeg oppe hos Peter og Louise og hjælpe med at høste pil. Det var det lækreste vejr, sol og helt sommeragtigt. Jeg fik brugt min krop på en helt anden måde end jeg plejer, men jeg var ikke så øm, som jeg frygtede at blive.
Her er den ene af mine fem vintergækker.
Mere pil...jeg plantede faktisk seks piletræer og seks stiklinger forleden. Jeg er spændt på hvad der kommer ud af det. Det ene træ er to tykke pilegrene, der er sat sammen i håb om, at de vokser sammen på et tidspunkt. Det anndet er fire grene,
som er holdt sammen af sådan et japansk øje, tror jeg det hedder. Det er svært at lave i frisk pil, men jeg behøver heller ikke at have det superperfekt, jeg synes, det er smukt, som det er.
Bare farven....suk...og se denne her nedenunder, den er jo nærmest vinrød, nogle af grenene ser faktisk helt pink ud, men det kan man ikke se på billedet. En enkelt gæsling har den...
Hov, det er jo min bænk i baggrunden, ja, resten må I se en anden dag. Det var så lige en lille rapport fra mig.
Rigtig dejlig fortsat påske til alle der læser med. Stort forårsknus her fra Bornholm

2 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne billeder hjemme fra dig. Det glæder mig lidt, at jeg ikke er den eneste, der ikke har et bo bedre-hjem ;o)
  Jeg har også lige haft en pileflettedag med min veninde - det er så hyggeligt.
  Det er godt nok en lækker steg til mand, du har, he he.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Jeg blev bare så glad af at læse dit indlæg. Det er fyldt med - liv , der leves.
  :-)

  SvarSlet