tirsdag den 4. januar 2011

Igen et patchwork-flip og så et lille sne-bevis

Jeg er blevet inspireret til at lave patchwork igen, jeg var ellers helt holdt op. Jeg har samlet på stof i mange år jo, det ved de, som kender mig godt. Mine stoffer har fulgt mig gennem en hel del flytninger, de har været pakket helt væk i nogle perioder, men de sidste ti år har jeg trofast haft pakket dem alle ud. Det vil sige, at pt er det kun almindeligt bomuld, jeg leger med. Og nu, hvor vi bor på Bornholm, så støvsuger jeg øen ind imellem for sengetøj o.lign., det er så fedt at komme hjem med et par sæt, nogle duge og forklæder, som også tit dukker op i sjove stoffer.
Men altså idag har jeg samlet 30 forskellige bomuldstoffer i blå-brun-orange-lilla og blandet dem sammen. Ti af dem går igen en enkelt gang. Jeg ved ikke helt, hvad de skal bruges til endnu :)
Og her har vi Rose anden eller tredje juledag på vej op af en snedrive. Man kan lige ane, at der er nogen, som har været oppe på husets tag. Det har altså også bare været vildt. Men nu har de fjernet en masse af den sne, som har ligget ude i siderne af vejene, så man ikke kun skal nøjes med ét spor. Det går det noget nemmere at være bilist i hvert fald.
Den drive, som Rose kravler på her, havde en kammerat et par meter derfra, som simpelthen var 2½ meter høj og strakte sig fra én indkørsel på den ene side af vejen og bredte sig videre over på parkeringspladsen på den anden side af vejen. Så når nogle af de tosser, som våvede sig ud og køre i deres biler, kom til den her ende af byen, så måtte de bakke tilbage, ha, så ku de lære det. For her kælker man :) ha ha ha...
Håber, I nyder det hvide, for tænk hvis det var gråt :) smil, det betaler sig, IRMA1982

6 kommentarer:

 1. Det er jo helt vildt med al den sne i har fået. Har godt nok skænket dig (og din familie) en tanke eller to henover julen..det er jo helt uvirkeligt.

  Rigtig fine stoffer du leger med;o)

  Kh Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Ulla, ja altså jeg har hørt flere ældre herovre der siger, at der aldrig før har været så meget sne i deres levetid. Og min mand og jeg kommer fra Helsingør, hvor i hvert fald aldrig har været SÅ meget sne. Jeg kan huske nogle driver fra da jeg var barn, men det var på ingen måde målbart med det her. Jeg skal måske prøve og tage nogle billeder ude fra landevejen, hvor der stadig er flere meter høje VÆGGE på hver side af vejen... Ja det er vildt he he, nu skal jeg ind og kigge hos dig :)

  SvarSlet
 3. Hey Rikke,

  fejlen er nu rettet og blogliste opdateret, hi hi;o)

  SvarSlet
 4. Så fint Rikke, gillar färgkombinationen och alla dessa fina mönster..känner igen några lappar:)

  SvarSlet
 5. Hej, hvor dejligt at høre fra dig :) Tak, ja der er nogle fra dig også :)

  SvarSlet
 6. Hej søde Rikke
  jeg har awarded dig, håber at du har tid og lyst til at være med.
  KH Pialouise

  SvarSlet