fredag den 4. september 2009

Der er jo lææææænge siden sidst

Men det skal vel ikke forhindre mig i at skrive lidt og lægge mine Rosenheimer-tøj-ting ud til dem som måtte komme forbi og se, hvad jeg har lavet nu. Jeg har i lang tid haft en forkærlighed for skrap gul, så jeg syr alt med gul tråd lige i øjeblikket. Det gir lissom lidt funny plastik-fornemmelse til sagerne, og det er noget af det, jeg gerne vil ha frem i mine ting på min helt egen måde selvfølgelig.
Her er lidt af det jeg har til salg nede i den nye café-butik nede på havnen her i byen. Næsten alt tøjet kan bestilles i størrelserne 74/80 86/92 98/104, skriv gerne spørgsmål eller andet i en kommentar eller en mail på rwkw@get2net.dkBallonshortsene her er i en god kvalitet 100% bomuld. De er supersøde på sådan en lille blenumse og de går til ca. midt på skinnebenet.
Her er så lige en lille nuser kjole i hør med liberty-bomulds-ærmer, elastik i halsen og i ærmerne, gule stikninger forneden.
Så er der den gule, den er udsolgt, men fuldstændig super sej, synes jeg.
Denne er, som den gule, klippet i ét stykke og har en MEGET besværlig firkantet halsbelægning, som jeg sværger, at jeg aldrig begiver mig ud i igen. Den gules hals er også ret bøvlet, men ikke til sammenligning med den her. Don´t do it..... Nåh, og som man kan se med bindebånd i nakken og lille sjov lomme. Ja lommen er sjov fordi den er let rynket og måske kan man ane en lille kanin et sted på den. Stoffet kan ses på et af mine tidligere indlæg, jeg har ikke så mange så det vil ikke tage dig 10 sekunder at finde det.
Denne sildebensvævede hørkjole med bomulds-liberty-ærmer skiller sig nok lidt ud fra de andre, men den her liberty, som jeg ikke erindrer navnet på, er en af mine favoritter og så har jeg også en svaghed for flotte ægkanter, så de er kommet med her i stedet for et oplæg med stikninger. Kjolen er skåret så den ikke falder lige rundt om kroppen men er længere i siderne, sådan er det så bare, når ægkanterne er fede....
Jeg synes ikke, man nødvendigvis skal have en trådlige stil, jeg har tænkt en del på det, og det med at den her kjole skiller sig ud er så bare i den, for mig i hvert fald, rigtig retning. Jeg er tosset med så mange retninger og så meget forskelligt og jeg MÅ bare omsætte det til tøj. På mærket i nakken står der selvfølgelig ROSENHEIMER.

2 kommentarer:

 1. Er helt pjattet med dit tøj ! Elsker den sammensætning af farver og mønstre.
  Super lækkert.
  Og navnet er herligt :-)

  SvarSlet
 2. KÆMPE Tak, jeg bliver helt rørt, det betyder rigtig meget for mig at læse. Det er altid lidt følsomt at eksponere det der kommer indefra.
  Rosenheimer er et af vores lille Roses mange kælenavne. Hun er nummer tre i rækken, vi har også to store drenge. Hun er bare helt særlig og helt sin egen. Det skulle tøjet også gerne være...
  Det er dejligt at få respons udefra "verdensrummet"

  SvarSlet