onsdag den 16. september 2009

Det første efterårsGUF

Så blev jeg endelig færdig med de to første emner i Rosenheimer - efterår2009. Det tager sin tid med influenzasyg ægtemand med fødselsdag, tre børn som alle er vandt til at få minimum morgenmaden serveret, de to store anser det for uretfærdigt, hvis det ikke kan blive foran fjernsynet og så videre og så videre alverdens gode undskyldninger og brok. Næhnej skam, jeg er superglad og pavestolt. Jeg er jo på banen med mine kreationer, og det er en SKØØØØN fornemmelse. Jeg kan også godt li det her blog-halløj.
Det er en 100%bomuldskjole med trekvartærmer og god vidde. Disse er størrelse 74/80 og 86/92, den lille størrelse er forsynet med kravlemulighed, fordi den er en hel del kortere foran, så lillepigen ikke kravler IND i kjoleværket. Den store størrelse er også længere bagpå, men kun for effektens skyld.

Rosenheimer er syet med gul og så er der selvfølgelig undtagelser lige der hvor der er en regel og det er her hvor knapperne er syet i, for der her jeg syet med hvid, ha....
Stoffet er hhv. fra IKEA og fra min gamle farmors gemmer. Knapperne kan man købe i Hasle stof og Hobby, hvis man vil....der kan man faktisk få, nej købe rigtig mange ting


Jeg jagtede Rose rundt i haven i en halv time og skød mere end 50 billeder og alligevel kom der ikke andet ud af det end det her, jeg synes jo ikke kjolen gør sig helt så godt som den kan. Men man kan da danne sig en idé om, hvad den går ud på. Og så er Rose jo ret lækker.

Ej nu kan det være nok mor................
6 kommentarer:

 1. Hej Rikke
  Tak for din kommentar på min blog.

  Jeg er vild med det du laver, skønne farver og overraskende sammensætninger. Ikea stoffet har også købt, det er helt vidunderligt synes jeg.

  Jeg har tilladt mig at sætte dig på min blog-roll.

  God dag.

  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.

  Skønt, at du kiggede ind til mig, så jeg fandt dig :)

  Rosa/Linda

  SvarSlet
 3. Hvor er trøjen fin. Meget hippi på den meget moderne måde! Jeg er sikker på at min datter ville være så fin i sådan en.

  SvarSlet
 4. Jo jo, der findes loppemarkeder i Norge, men her hvor vi bor, er de ikke begyndt endnu...og alle andre bloggere lægger billeder ud af alle de skønne ting, de køber, så jeg stak indenom Fretex (Brugtbutik i regi af frelseshær) for at få bare lidt loppefølelse og så fandt jeg altså noget, selv om det ikke er i nærheden af det guld, andre bloggere har slæbt til huse! ;)

  SvarSlet
 5. Pialouise:Tak for de fine ord og jeg er kun glad for at komme på din blog-roll, som jeg går ud fra er dem du viser på din blog???

  Rosas roulade: Det er bare fedt at læse af nogen som siger noget der ringer. Jeg læser ikke bøger særlig meget, jeg syr jo, og jeg kan rigtig godt li når jeg kan mærke mennesket bag, og så gør det det ikke mindre fedt at jeg kan finde noget af migselv dér.
  Jeg har også en slags Fretex her, den hedder Sudan, bruger den flittigt!!! Jeg synes loppemarkeder er dyre....

  Dandylion: Det er helt vildt skønt at få feedback, jeg havde ikke selv tænkt hippi, men det har du da ret i. Jeg er også sikker på din datter vil se absolut dejlig ud i sådan én, hvis du har købetrang, så send mig en mail på; rwkw@get2net.dk

  Losarinas mor: TAK!

  SvarSlet