onsdag den 23. september 2009

Plastik fantastik

Dette er intet mindre end de sidste TRE dages bedrift, det har været en sej kamel at klemme ud, men det er, fordi jeg i første omgang troede, det skulle være en "vendesag" (en der kan bruges på begge sider, en slags to for éns pris). Det blev det ikke, men det er der så andre der bli´r. Og det blev det ikke, fordi der ikke var nok af det fede boblestof fra Amerikas land. Det er en superlækker tætvævet let bomuld i øvrigt. Det andet er fra Stof og Stil. Ja og så måtte jeg igang med at tænke alternativt, for jeg VILLE ha´ nok stof til både en str. 74/80 og en str. 86/92. Mønsteret blev tegnet om og klippet på ny.
Så blev der jo pludselig mulighed for at lægge små lommer ind med plads til mindst én sut, og jeg har så også valgt at komme fór i, ligeledes i bomuld. Der er skjulte sømme over det hele, men det ved vi jo godt, man ikke kan, så skuldersømmen er syet til sidst og så skjult under et skråbånd.

Bagpå er den forsynet med en camoufleret trykknap. Der er i alt 12 knapper rundt i halsen syet i med gult og det er jeg faktisk selv ret tilfreds med.

Det er simpelthen noget af det, jeg kan gå fuldstændig i koma over, den her følelse af at gå igennem en proces af fornemmelser og idéer, der bare kommer rullende, og så bliver de sgu til noget, der kan bruges. Jeg er ret glad for denne her lille sag. Tænk, hvis der oven i købet er nogen derude, som kunne tænke sig at købe den.


7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - og speciel! Der skal nok være en aftager derude. Selv har jeg desværre ikke sådan en lille størrelse at putte i den. Men fin er den. Godt arbejde.

  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Ser fedt ud med knapperne langs halskanten!
  Mon ikke der skulle være en køber .

  SvarSlet
 3. Denne var da bare for festlig! Jeg skulle ønske, jeg havde en lille en, som kunne passe den, men mine er alt for store... Gul tråd i orange knapper er herligt! Jeg er mega glad for farver, så dette faldt virkelig i min smag...

  SvarSlet
 4. Endnu en fed kreation! Kom endelig forbi hvis du mangler en babygave. Så kommer jeg forbi når jeg skal købe lidt til min datter! :)

  SvarSlet
 5. Tak til jer alle fire for søde kommentarer, det luner! Og ja de er helt sikkert til salg, god dag til jer...

  SvarSlet
 6. Ja, det giver absolut mening, og jeg kender det godt :-D

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er nogle fede ting, du kreerer. Har ikke lige en lille størrelse, der kan passe, men så må de jo bare være en øjenfryd. God dag til dig.
  mette b

  SvarSlet