mandag den 16. november 2009

50 døde kaniner

kom med posten i dag......... Jeg er godt klar over, at jeg nok får Kira Eggers på nakken, men jeg vil have lov til at smæske min kreativitet lige så meget det skulle være i disse fuldstændig fantastiske skind og jeg lover, at det bliver spændende.
Jeg skyndte mig selvfølgelig at flå pakken op, da postdamen havde afleveret den. Det var lidt af en lykke pose, jeg havde bestilt, så det var faktisk lidt udover det sædvanlige-spændende. Og jeg har heller aldrig ejet så mange kaniner før. Intet mindre end et halvt hundrede kaninpelse for under 500kr. Det er selvfølgelig 2.sortering, men det holder, og det styrer og det hele, og der er til mange timers sjov og ballade. De fleste kender nok Skindhuset i skindergade i det indre København, de har en helt i orden hjemmeside, hvor man kan bestille alt det, de har i butikken plus ekstra internet-tilbud. Alt du skal gøre, er at trykke HER, så kan du bare falde i svime helt af dig selv.

Så vil jeg så bare vente på den næste nybestilte pakke fra garn.dk. Jeg måtte bruge mine fødselsdagspenge med det samme, så nu er de byttet for næsten fem kilo garn. De har jo altid nogle fantastiske sager på tilbud/udsalg. Jeg glæder mig til hør, silke, uld og bomuld, og jeg glæder mig til at stikke det i maskinen og producere halsklude i lange baner. I skal nok få dem at se, når de også er klar.

3 kommentarer:

  1. Ja det er lidt vildt, med det bliver ikke overflødigt :)

    SvarSlet
  2. Hej Rikke. Det med Vibbers blog kunne vi ikke få til at fungere efter din opskrift. Google kræver en masse oplysninger, som vi har givet - måske fordi jeg i forvejen havde en såkaldt Google-konto - men lige meget hjalp det. I øvrigt til lykke med din side, den er fantastisk flot. Hvis I har en MEGET vigtig besked til os,mens vi er i Burma, kan I ringe til Pernille på rejsebureauet C&C Travel, tel. 33153322.
    Knus, kærlig hilsen til jer begge Henning

    SvarSlet