onsdag den 4. november 2009

Unika vende-veste

Jeg er blevet så inspireret af alle de dygtige damer her i blogland, særligt Ulla, som er så produktiv, så jeg ved ikke hvad. Jeg måtte bare sætte tempoet i vejret, syntes jeg, og nu er der kommet veste ud af det. De første seks er færdige og ligger her i bunken. Når alle ni er klar, sætter jeg billeder ud, så man kan se dem alle. Jeg er helt kulret af begejstring selv....

7 kommentarer:

 1. De er da også bare for fede!! Jeg var lidt sen til at få tunet ind på vestene, men nu har jeg til gengæld lyst til at sy dem, strikke dem og hækle dem i alle størrelser, farver og mønstre! Synes dog det er svært at finde et rigtig gdot design til en fir-årig dreng... Dine er bare rigtig flotte. Glæder mig til at se billeder af dem alle.

  SvarSlet
 2. Rosas roulade: Jeg nåede ikke at linke til hende til morgen, fordi jeg havde bøvl med billedet, som ikke ville rotere og havde det ene ben oppe i badekaret og ude af døren, men det er klaret nu, jeg er sikker på du kender hende, hun er bare styr på det med retro!!!
  Krea-Børge: TAAAAAAK, håber jeg bliver færdig i morgen, men det bliver nok først lørdagstykker... Hvad med rulam eller fløjl?

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå at du er kulret :-)
  De er skønne !!

  SvarSlet
 4. Rigtig dejligt at høre, nu skal jeg bare finde nogle aftagere. Det kan jeg også godt blive rundtosset af, for det kan jeg ikke finde ud af (endnu).

  SvarSlet
 5. De er bare helt vildt skønne, de bliver revet væk ;)

  SvarSlet
 6. Tak Pialouise, jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få dem ud til dem, der kan rive dem væk.....

  SvarSlet