søndag den 1. november 2009

Efterårsfarver

Det var bare så flot i går med sol og det hele. Jeg tog intet mindre end 165 billeder, her er tre af de go´e. Børnene er mine, de er ikke til salg!!! Jeg synes, de ser ret søde ud sådan som de holder i hånd store Theodor og lille Rose.

7 kommentarer:

 1. Så fine billeder, og sikke fine navne dine unger har. Jeg tipper, Rose kommer til at se op til Theodor hele livet. Og Theodor - ja, han kommer til at beskytte Rose for alt og alle. ;)

  SvarSlet
 2. Tak Linda, Ja han er en god storebror, og det er vores mellembarn, Noah, såmænd også. De er i det hele taget i stor kærlighed til hinanden. Det skal dog ikke forhindre dem i at bruge rigtig meget tid på at slås og skændes. Men sådan er det vist med søskende, det ved jeg ikke noget om, for jeg er enebarn. Jeg forestiller mig, at det er en vidunderlig fornemmelse, at have nogen man har delt sin barndom med så intenst. Selvom jeg ved fra dem alle tre, at det også er hårdt, mens det står på....

  SvarSlet
 3. Søskende kærlighed er en hård affære! ;) Jeg bliver simpelthen så imponeret over familier med tre børn. Hvordan finder du overskud? Du er en vidunderlig kvinde. :-D

  SvarSlet
 4. P.S: Dagens kommentar fra min lille pige til sin storebror: Godmorgen, jeg ved, at du har bukser på i dag, for du gider jo ikke at gå med hverken nederdel eller kjole!

  SvarSlet
 5. Hvilket smukt billede af dine to børn :-)

  SvarSlet
 6. Rosas roulade: Det der med overskud er der også ret meget underskud af i perioder, men når det går rigtig godt, kan jeg mærke, at det er, fordi jeg har overgivet mig til nuet eller kaosset, eller hvad det nu hedder det dér, der bare lige sker rundt om én, for ungerne fylder selvfølgelig meget og man kan jo ikke styre dem og skal det heller ikke, mener jeg, altså indenfor rimelighedens ukendte grænser... he he... og jeg VIL have tid til mig også, for ellers tørrer jeg ud. Prioriteringen i vores familie ender som regel i, at vi pludselig ikke kan tage et skridt uden at træde i et eller andet stykke vasketøj eller legetøj, et klippe-eksperiment eller et te-selskab. Forleden dag fik jeg noget i ansigtet. Det var sådan en af de der grimme gamle støvede edderkoppeefterladenskaber, som rent faktisk hang så lavt, at det gik ud over mig. Ja så måtte jeg jo fjerne den. De andre hænger der endnu.. hi hi.
  Hold op jeg kom til at udbryde et ret stort brøl, da jeg læste din P.S.´er, det var godt nok sjovt, hvad gjorde du, da hun sagde det?

  Losarinas mor: Tak, jeg måtte jo vælge det bedste af dem, ikk´.

  SvarSlet
 7. Nej, jeg løftede vel bare øjenbrynene og lo! Hvad andet kan man gøre? De er så morsomme, synes jeg. Hun sagde også noget tigtig sjovt igår aftes, men det har jeg desværre glemt. Øv bøv.

  Jeg tror, du er rigtig god til dine børn og dit liv i det hele taget. Jeg misunder dig!

  Klem.

  SvarSlet