torsdag den 4. februar 2010

En søhest kommer til øen

Det er en pige, der hedder Lia, der har lavet mønsteret til denne søde hest. Jeg har lagt et link til hende ude i højre side, det hedder "søhestebamse". I går aftes hyggede jeg mig med at finde tutorials rundt omkring når nu jeg ikke selv kan få lavet den kjoletutorial færdig og lagt den ud til jer grrr og det blev b.la. til denne ret fine fyr. Jeg måtte bare prøve at lave en i dag. Den er selvfølgelig til Rosepigen. Hun er tosset med lilla......og det her stof er et gammelt forklæde fra en af mine genbrugser.
Nu skal han bare have en håndsammensyning i nakken, så kan han blive krammet og nulret. Gad vide om sådan en søhest ikke vil se ret tjekket ud i et `70er dress?!! Det må vist komme an på en prøve.
Det er faktisk længe siden jeg har syet noget. Jeg gik i strikke-mode i julen og det er ikke helt klinget af endnu. Jeg tager nogle billeder en af dagene, det er alligevel blevet til tre huer, tre sæt håndledsvarmere, to veste i et mønster fra Pickles og endnu én i vendestrik som er undervejs.

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke, hvor er den fin. Og lige til samlingen af bløde favoritter :)
    Jeg har også et par tuts, jeg har lavet. Hvis du vil, må du gerne kigge på dem og melde tilbage om de er anvendelige? Det der er logik for afsender er jo ikke nødvendigvis logik for modtageren...

    Klem fra Mette

    SvarSlet