mandag den 15. februar 2010

Ikke vand-Fastelavnstårer

Fuld fart på, klokken er snart 7.30, bussen venter ikke selvom det er fastelavn. Men du ser brand godt ud Theodor, den går rent ind igen i år.
På med støvlerne huhej ud af døren.

Men ak, Theodor måtte komme hjem igen, for mens Theodors forældre havde været så optagede af at klæde ham ud, glemte de at tjekke nettet for, om Bornholm var sneet til. Og det var den og så kan man ikke komme i skole, når skolen er langt væk og lille Theo blev så ked så ked, at hans mascara måtte give fortabt. Ak ak ak....
Heldigvis kommer Marie i dag og så skal der rasles i Hasles gader.


3 kommentarer:

 1. Åh, altså, jeg blev berørt af hans tårer. Skønne dreng. Jeg kan sørme godt forstå hans skuffelse. Godt, Marie kommer forbi :)
  Han er ellers rigtig lækker med curlers i håret!

  SvarSlet
 2. ååå lille vennen - små ting som betyr så mye. Håper han får en fin ettermiddag iallefall!

  Tusen takk for dine søte kommentarer og for at du er med på giveawayen min :) synes absolutt du kan feire litt med egen giveaway også - dine nydelige produkter fortjener oppmerksomhet :)
  Stor klem Hilde Iren

  SvarSlet
 3. Jah, min lille store Theo som er så følsom. Han synes det er så sjovt at blive klædt ud og kom ud og rasle med Marie og Anna og lillebror Noah. Og så hjem og spise en lille fastelavnsbolle. På mandag efter vinterferien får han en ny chance med curlers i håret, for festen blev ikke aflyst, bare flyttet. :)

  SvarSlet